Saturday, 22 February 2014

Update



Heyyo Peeps,
Sebenarnya dah lama buat blog tapi semua tulis macam budak baru belajar menaip. Memang selekeh tahap gaban la. Aku pun meluat tengok. hahaha Tetiba aku rasa nak update blog, itu pun sebab bosan gila kot duduk rumah tahap menonggeng. Teruk betul aku, lepastu rutin sama je. Aku pun naik muak.
Alhamdulilah, blog ni boleh berdiri dengan cantik dan menawan. Ahaks Itu pun aku menggoda dkt blog orang lain. Akak tu memang hebat gila la. Credit to Kak Lyssa dengan Kak Syamira. Wa respect sama lu la kakak-kakak. hehe Ada jodoh, kita ketemu yaaa. hehehe
Lepas dah update background cun melecun tu, aku delete la sebahagian post tapi aku terdelete semua. Good Job Tyka. Tulah gelabah je tak tentu pasal. Padan muka. hahaha Kalau tak dah banyak post yang tersedia dengan ayat merangkak-rangkak.
Okay, Terima Kasih sudi baca intan payung. hehe 

No comments: