Tuesday, 25 March 2014

Heyyo Peeps,
 
Salam my cutipiess! Segala puji bagiNya SPM dah lepas dan result pun dah lepas! (Yet, we're still alive! haha.) Tak sangka dapat habiskan. Dulu kan rasa nak mati je dengan subjek-subjek yang banyak tu. Esp, +Maths, Bahasa Arab etc.
Memang payah nak pulun setiap hari. Penat datang sekolah setiap malam nak datang kelas. Fuh, sumpah lelah kalau ingat balik masa dulu. Tak sangka kita sanggup bersengkang mata untuk SPM kan?

I just want to congratulate semua orang for all your efforts. Bukan natijah yang kita kejar. Usaha tu yang utama. Mabruk alaikunna! Terutama Bahasa Arab and +Maths lah eh. Tanpa disangka-sangka, berjaya jugak dapat 100% lulus. Fuhh, mantap Batch DNA 15 ni.
For those people in the organization. Nur Farahnabilah, Fatihah Kamarudin, Nur Lyana Amira, Qurratu. A big salutation for you guys!
AJK Subjek yang tak pernah penat hadapi krisis-krisis subjek. Buat kelas, mentoring, nota and stuffs. Kita yang tengok pun rasa lelah. haha. Dan AJK Akademik, Sajiah Hafiz. PERGH, MEMANG HEBAK BELAKA KAMU. Serius,

Bahasa Melayu P'love Dak 0.67 tuuu. Serius awesome.
Bahasa Inggeris Nab Aj.
Bahasa Arab Nur Fatimah Najihah & Maimunah Abdul Rahim.
EA Asma Abdul Jalil.
PA Hana' Syafiqah.
Science Sara Husna.
Biology Nur Mus'Ifah Mustafah.
Physics Tania Takoyaki.
Chemistry Maryam Liyana Termizi.
Sejarah Nurul Farahin.
Mathematics Shahzanani Johan.
Addmaths Adawiyah Ismail.
PQS Munirah Rosbi.
PSI Naemah Ismail.

Dan SEMUAAAAAAAA Dibawah Naungan Allah 15! Thank you very very very very very much. Sayang semua fillah!
Dan lagi satu, 2.67 hanyalah angka. Kira dapat tingkatkan GPK tu pun kita rasa hebat. Sebenarnya nak cakap usaha tu yang pentinggg. Dan Boss dekat atas Maha Adil. He gave what the best for us kan? Alhamdulillah 'ala kulli ni'mah!

P/S : Nak ingatkan supaya don't forget to istikharah first before apa-apa yang korang akan pilih lepas ni. Memang copy paste je sebab tak nak mengubah apa Kautsar cakap. Weee

Credit to Kautsar Mokri
 

No comments: